Firma noastra ofera servicii profesionale pentru transport utilaje. Dispunem de un parc auto diversificat si numeros astfel incat sa putem raspunde prompt unui numar mare de solicitari venite concomitent pentru transportul diferitelor tipuri de utilaje. In acest sens asiguram transportul pentru utilaje precum bobcat, motostivuitoare, nacele, pompe de beton, tractoare, mini-excavatoare si alte astfel de utilaje.

Intreaga flota de masini de interventie si de platforme este autorizata conform legislatiei in vigoare si conform normelor tehnice. Acest lucru reprezinta o garantie pentru cei care au nevoie de servicii de transport utilaje cu privire la siguranta pe durata transportului. Fiind o firma autorizata, oferim de asemenea personal calificat pentru a manevra toate echipamentele si masinile din dotare astfel incat utilajele transportate sa nu fie avariate pe durata transportului si a operatiunilor specifice.

Ne adresam clientilor nostri cu preturi foarte avantajoase, dar si cu asigurare pentru toate transporturile executate de firma noastra. Toate aceste aspecte dovedesc profesionalismul si seriozitatea pe care o oferim in domeniul transportului de utilaje. Programul non stop este un alt atuu de care poti beneficia atunci cand apelezi la serviciile firmei noastre. Indiferent daca ai nevoie de un transport urgent sau daca ai primit o solicitare urgenta pentru a transporta utilajele dintr-un santier de constructii in altul, firma noastra este alegerea numarul 1 pentru a beneficia de promptitudine si de siguranta transportului pentru o gama diversificata de utilaje.

Flota autoplatformelor si a masinilor de interventie ne permit sa ne adaptam foarte rapid si foarte usor situatiei si dimensiunilor utilajelor care urmeaza a fi transportate.

Pentru fiecare transport ne asiguram de faptul ca utilajele transportate sunt in deplina siguranta, dar in acelasi timp ca nu exista nici macar un risc la adresa celorlalti participanti la trafic. Pentru a pastra standardele de calitate si de siguranta cat mai ridicate, alegem sa investim constant in dotarea parcului autoplatformelor si al masinilor de interventie. De asemenea, pentru a raspunde cat mai prompt ne asiguram ca avem un personal suficient de numeros si de bine pregatit in acest domeniu de activitate.

Prin serviciile de transport utilaje ne adresam atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice care activeaza in domenii unde folosesc constant diferite tipuri de utilaje. In acest context daca activezi in domeniul agricol, industrial, in cel al constructiilor, in domeniul forestier sau in alte domenii unde sunt folosite diferite utilaje, poti apela cu incredere la serviciile prestate de firma noastra. Colaboram intotdeauna in baza unui contract de prestari servicii astfel incat toti clientii nostri sa aiba garantia faptului ca pot conta pe noi pentru serviciile solicitate.

Indiferent de scopul pentru care ai nevoie de transportul diferitelor utilaje si indiferent de destinatia unde trebuie transportate utilajele, firma noastra poate fi oricand acel partener care sa iti ofere siguranta transportului, promptitudinea serviciilor oferite, preturi avantajoase si personal calificat pentru a manevra autoplatformele si echipamentele folosite. Nu ezita sa ne contactezi ori de cate ori ai nevoie de efectuarea de transport utilaje in diferite locatii! Suntem la dispozitia ta 24 din 24, 7 zile pe saptamana!