Obiectivul firmei

Obiectivul firmei este refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in cel mai scurt timp posibil in conditii cost eficiente. Oferim servicii de tractari auto in Ilfov folosind platforme profesionale.

Obiectivul firmei este refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in cel mai scurt timp posibil in conditii cost eficiente.

Oferim servicii de tractari auto in Ilfov folosind platforme profesionale

Avand o echipa cu o experienta indelungata in acest domeniu, ne putem mandri cu servicii de calitate, seriozitate si profesionalism. La tractari auto Ilfov oferim servicii profesionale, prompte si sigure de tractari auto, venind in intampinarea celor ce se afla in momente neprevazute. Suntem specializati in orice tip de tractari atat a vehiculelor de mici dimensiuni cat si a celor comerciale onorand de-a lungul timpului mii de comenzi.

Suntem pregatiti sa primim comenzile dvs. atat in vederea consilierii cat si a interventiei rapide. Contactati  la numarul afisat pe pagina site-ului nostru, iar noi va vom rezolva rapid, ieftin si eficient orice problema care implica tractari auto sau orice alte activitati necesare pentru rezolvarea problemei dvs.

Membrii echipei noastre sunt specializati in domeniu, avand o vasta experienta in rezolvarea solicitarilor preluate, fiind instruiti astfel incat sa acopere orice detaliu in vederea unei colaborari cat mai eficiente, operative si placute cu clientul. Echipa noastra este formata din soferii profesionisti, cu atestatele  necesare in domeniu, coordonati de catre dispeceratul non-stop al companiei noastre.

Divizia logistica este in continua dezvoltare. Odata cu diversificarea serviciilor si extinderea portofoliului de clienti, am achizitionat noi autospeciale si remorci de transport auto, echipamentele si sistemele au fost modernizate, iar locatiile au fost extinse.

O echipa dinamica caracterizata de profesionalism, disponibilitate spre efort si sacrificiu, perfectionata si antrenata pentru a gasi solutii in cele mai diverse situatii.

Intervenim in regim de urgenta pentru situatii neprevazute. Asiguram incarcare si transport de autovehicole avariate sau partial functionale. Serviciile noastre de tractari auto va stau la dispozitie 24 din 24. Transportam autoturisme, autoutilitare, autovehicule de marfa, defecte sau avariate cu platforma in Ilfov.

Suntem specialisti in tractari si va oferim o gama completa de servicii. Colaboram cu firme de asigurari si reprezentante. Incarcarea si descarcarea autovehiculului in conditii maxime de siguranta.