Tractari auto Bucuresti este un serviciu de calitate ce iti este pus la dispozitie de firma de renume S.C. INDUSTRIAL MARKETING S.R.L.

Aceasta iti ofera servicii complete de tractari auto in Bucuresti si in Ilfov. Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada firma S.C. INDUSTRIAL MARKETING S.R.L in permanenta, ii recomanda drept un partener de nadeje pentru tine oricand ai nevoie de o tractare auto facuta ca la carte.

Tractari auto Bucuresti, servicii de top numai cu S.C. INDUSTRIAL MARKETING S.R.L.! Servicii de tractare auto profesionale si executate in cel mai scurt timp gasesti, fara doar si poate, la firma de succes S.C. INDUSTRIAL MARKETING S.R.L. Nu mai ezita si contacteaza chiar acum profesionistii acestei firme pentru a-ti rezolva problema in cel mai scurt timp cu putinta!

Tractari auto Bucuresti – ce reprezinta acest serviciu?

Cu toti stim ca se poate intampla ca masina pe care o ai sa nu mai functioneze corect si deplasarea ei sa devina imposibila pe drumurile publice. Pentru ca tu sa ajungi la un service auto care sa o repare este necasar sa o transporti.

Un astfel de mod de transport il reprezinta tractarea auto cu o masina specializata in acest sens. Tractarea se va efectua in conditii de maxima siguranta pentru masina ta, dar si pentru restul participantiilor la trafic.

Tractarea se efectueaza cu o platforma auto specializata pentru astfel de transporturi. Au trecut vremurile acelea in care daca masina se strica erai obligat sa apelezi la ajutorul unui prieten sau al unui sofer de pe strada care sa te ajute  cu  masina personala pana la un service sau pana acasa.

Tractari auto Bucuresti, servicii oferite de firma S.C. INDUSTRIAL MARKETING S.R.L. reprezinta ajutorul de care ai nevoie atunci cand trebuie sa tractezi o masina.

Serviciile acestei firme sunt specializate, echipa dispune de un parc auto specific acestui gen de servicii si soferi experimentati pentru asta. In plus, S.C. INDUSTRIAL MARKETING S.R.L are tarife clare, adica vei sti exact care sunt costurile transportului. Preturile practicate de firma Cris Power Logistic sunt dintre cele mai atractive de pe piata de profil, fara a face rabat de la calitatea serviciilor.

Firma S.C. INDUSTRIAL MARKETING S.R.L. are incheiata asigurare CMR si bineinteles are si licenta de transport, acest lucru este foarte important pentru garantia calitatii serviciilor, dar si a sigurantei incarcaturii pe care o transporta. Cris Power Logistic ofera servicii de tractare auto inclusiv de pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti  si A2 Bucuresti-Constanta.

Apeland la serviciile oferite cu profesionalism de catre S.C. INDUSTRIAL MARKETING S.R.L. vei beneficia de garantia unui transport executat in timp scurt si la standarde de securitate ridicate. Daca esti la ananghie, nu mai ezita si apeleaza chiar acum la firma noastra pentru a beneficia de ajutorul acestora. Obiectivele aceste firme presupun cat mai multi clienti multumiti de serviciile prestate si tarifele cele mai atractive de pe piata de profil. Preturile sunt afisate in functie de distante sau tonajul masinii, astfel incat intotdeauna stii care va fi pretul platit pentru tractarea efectuata cu ajutorul S.C. INDUSTRIAL MARKETING S.R.L.!